har inte hunnit..! xD

hej hej
sorry har inte hunnit skriva mycket. asså de va ju de där bröllopet så alla va stressade men nu e det över, bröllopett ägdee de va skiiiiiit kul asså typ alla va där danzade från klockan två til 01.30 hahha :-D
asså ja höll på att kvävas i min kläning den strypte såå in ii h*lv*t*e xPajja men iaf ja ville ju fan va fin och de va ja också "tycker ja och skiter i va andra tycker moohaha =)
ajja dagen började men at gå till frisören sen va de smink och klöäning sen åkte vill hem till killen som gifte sej vi vnt på dom närmaste sen åkte vi och hämta tjejen; off på vägen vi tuttade sen vi vifftade me våra sjalar i fönstret sen högsta ljud musik aså fett kul :) sen så åkte bruden och killen me sin limosin runt typ hela stockholoch sen medans så åkte vi till salen och kollade att allt va fixat! allt va helt klart sen så började folk komma och typ klockan 19.30 va dom flesta där och musiken och de började spelasså vi danzade och allt sne sakta sakta började de bli fullt på dans golvet och festen hade börjat!!! party parti partizaneee udds uds udss xD hhahah "vet ej va ja skrver skriver bara massa bullshit.
ajja sen klockan 21 så åt alla mat och bruden fick guld ;-) yani de va lite lugnt och ¨sånt sen va de upp på dans golvet igen och då vare kolbasti,!! allaa började bli galna asså oouft. ajja sen fortsatte de så och sen kom en imam och bad en bön eler nåt sen va de tårta sen dansa man i typ en 1timma till sen skulle alla hem. fats vi som va närmaste släkten åkte hem till killen igen satt dära i en time och snacka och sånt sen så åkte vi hem. asså vi va typ 22 bilar efter varandra xP så de va svårt att få plats i bilarna emir och meliha va i våran bil med papa mamma och en till person sen så vi åkte hem till oss och deras mamma sa sov där för dee sent ingen orka lämna hem dom så vi hade lite efterfest i mit rum haha vi snacka om dagen och sånt de va skiitt kul sen klockan 04.52 typ vi börja decka och sov till klockan 14.05 hhahaah asså vi va skitt trötta xD sen så åt vi frukost och dom gick hem. och ja och mamma gick ut lite och nu sitter alla hema och vilar =)
ni ville ju at ja skulle skriva här varsågoda läs allt och kommentera..!! haha bye bye pöss<333

Kommentarer
Postat av: mine

halllå de är du som inte bloggar salak ajde kommentera min blogg också finn blogg!!!

2010-05-19 @ 10:51:32
URL: http://swebabys.blogg.se/

Här nere kan du skriva det du har att säga<3

Ditt underbara namn<3
Kom ihåg mig?<3

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg: (Om du har?<3)

Tack Sötizz<3

Trackback
RSS 2.0